Собственикът на Левски Спас Русев посети отбора на "Герена" в навечерието на изключително важния сблъсък в Лига Европа с носителя на Купата на Лихтенщайн Вадуц. Мачът е на "Георги Аспарухов" от 18:45 часа във вторник и ще го следим за вас на GONG.BG, а можете да го гледате по DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. 

Босът на "сините" се видя на четири очи и с наставника Делио Роси, след което италианецът изведе играчите си на последното занимание преди мача с Вадуц. Трябва да се отбележи, че футболистите бяха в много добро настроение. 

Сред тях за първи път на пълноценно занимание се появи и бразилската звезда Паулиньо, който лекува разтежение от началото на лятната подготовка. Той обаче ще е готов евентуално за първия мач в Първа лига от новия сезон с Ботев на базата в Коматево в събота. 

От съблекалнята излезе и халфът Хали Тиам, но и той няма шансове да играе в мача във вторник. С най-голяма възможност да се появи на терена от отсъствалите в първата среща е исландският защитник Холмар Ейолфсон, но това ще стане ясно след разговор с Роси в навечерието на самия мач.