Единственият голмайстор за Левски срещу Хайдук Сплит - Серджиу Буш - доста разочаровано коментира попадението си, след отпадането на тима от Лига Европа.

"Искахме да играем по-добре, но не се справихме и загубихме. Не знам защо загубихме. Трябваше да играем по-добре. Чувахме феновете, но ни липсваха," сподели Буш пред DIEMA SPORT. "Със сигурност, ако те бяха тук, ситуацията щеше да е различна. Всички знаете какви са феновете на Левски, щяха да ни помогнат."

Левски повярва, но за малко и напусна безславно Европа

"Хубаво е, че вкарах, но този гол не помогна за нищо. Отпадаме, не спечелихме. Бях добре позициониран, центрирането бе добро, правя подобни неща и на тренировка," обясни нападателят.

"Много добре се чувствам в Левски, познавам София, знам какви са феновете на Левски, така че за мен не е нещо ново," заяви още бившият играч на ЦСКА.

"Трябва да спечелим срещу Локомотив, сега се връщаме към тренировките и мислим само за първенството," допълни той.

"Познавам Обертан от времето, в което аз бях в Шефийлд Уензди. Това е едно от най-големинте попълеиня в българското първенство според мен," каза Буш.

"Ние сме Левски, трябва да мислим за титлата, искаме да спечелим, но трябва да вървим крачка по крачка," завърши Серджиу Буш.