Феновете на Хайдук отново се проявиха като истински простаци около мача с Левски. След като не спряха да нагнетяват напрежението около двубоя и да търсят стълкновения и провокации спрямо българските фенове, дори палеха колите им и вършеха какви ли не простотии, те продължиха със същото и по време на самия мач.

В 60-та минута агитката на хърватите започна да обстрелва играчите на българския отбор със запалки, бутилки и какви ли не други предмети. Реферът Мохамед ал-Хаким спря за кратко двубоя, за да се укротят страстите по трибуните и да се съберат разхвърляните обекти по тревата.

Крайният бранител на Левски Милош Цветкович хвана една от запалките, полетели към него, и тръгна да я носи към рефера и делегата на УЕФА. Напълно непристойно, новото попълнение на Хайдук Борха Лопес, който досега се подвизаваше в резервните формации на Барселона, тръгна да му взима предмета, който със сигурност ще донесе до главоболия за хърватите впоследствие.

Сърбинът обаче ловко го скри и го предаде на длъжностните лица. В същото време камерите уловиха как главният делегат на УЕФА описва размириците в доклада си. Това може да доведе до солена глоба за Хайдук, а защо не и до мач при закрити врата, но това вече не касае Левски.