Все по-голямо самочувствие демонстрират от щаба на Сутиеска с наближаването на мача с Левски в Лига Европа. Според един от основните бранители в състава на черногорците Никола Стйепович, сред съотборниците му няма как да има страх от съперник като "сините". 

4000 билета са продадени за Левски – Сутиеска

"Левски не е отбор, от който да ни се разтреперят краката! Разбира се, българите определено са фаворити в този сблъсък, но за нас ще е огромно щастие да преодолеем първия кръг на квалификациите и да се изправим срещу Хайдук. Всеки мач в Европа има своя собствен заряд, а аз очаквам тежък мач в София. Но знам, че ще се представим на ниво", сподели Стйепович. 

Сутиеска пристигна с автобус от Пирот за мача с Левски

Бранителят е един от малкото играчи в този състав на Сутиеска, който има по-сериозен опит в евротурнирите. Той е играл три пъти в различните европейски надпревари, а като цяло тимът му има само четири общо в историята си. И никога не е елиминирал съперник в Европа. 

Левски моли феновете за толерантност в Европа

"Европейските мачове носят по-голямо напрежение за играчите. Тези битки винаги са от огромно значение за нас. Ние обаче сме оптимисти, че можем да стигнем поне до втория кръг на квалификациите на Лига Европа. Няма голяма философия в това, просто трябва д аизлезем и да си покажем качествата", сподели още Стйепович.