Наставникът на Левски Николай Митов очаква пълна концентрация и себераздаване от играчите си в мача със Сутиеска от Лига Европа в Никшич. "Сините" надделяха с 3:1 в София в първия мач и точно късно допуснатият гол на собствен терен ще държи на нокти родния гранд в Черна гора. 

Левски взима халф с над 130 мача във Висшата лига

"Ще подходим сериозно към тази среща с концентрация от първата минута. Целта ни е да отстраним този отбор. Съвсем друг мач е това, няма нищо общо с този в София. Запознат съм с играчите на Сутиеска от това, което съм гледал от мачовете им миналата година. За мен е важно нашият тим какво ще покаже. Искам да демонстрираме най-вече играта от първото полувреме на мача в София, да бъдем концентрирани, не искам да коментирам съперника", заяви Митов и твърди, че е работил върху концентрацията на играчите. 

От Сутиеска отпуснаха още 35 билета за феновете на Левски

"Със сигурност са концентрирани момчетата, знаят, че трябва да изиграят двубоя на ниво от първата до последната минута. От ранен гол не се притеснявам, това сме го тренирали. Наблегнали сме да бъдем концентрирани. Естествено, че ние ще търсим гол, най-важното е да се разпишем", сподели още треньорът. Той увери, че всички налични футболисти ще са на разположение за битката.  

Левски с трима вратари в Черна гора

"Нямам проблеми с контузии и наказания, само Буш изпусна една тренировка преди ден, но ще тренира вече наравно с останалите. Идвам с трима вратари, защото сме гости, не дай си Боже нещо да стане с някой от тях на тренировката и трябва да имаме резерв. Преди мача ще е ясно всичко. Ние ще се запознаем с терена на Сутиеска, каквото е за нас, това е и за другия отбор. Това не трябва да влияе", сподели Митов.

"Сините" в отлично настроение на път за Черна гора

Той говори и за селекцията на "сините". Между двата двубоя със Сутиеска те се подсилиха с румънеца Нелуц Рошу, а се очаква да дойде и класният испански халф Жорди Гомес, който вече мина медицинските прегледи. Но наставникът иска да привлече и още нови играчи, като има уверението от собственика Спас Русев, че средства за такива няма да се жалят.  

Ракойевич: Задачата ни е дяволски трудна

"Искам да се концентрираме върху тази среща, не искам да говоря за селекцията. Рошу подписа вчера, шампион на Румъния, перспективно и младо момче. Ще пасне идеално на нашия отбор. Селекцията ще е отворен процес, търся бърз футболист. Искам обаче новите да бъдат класни футболисти, да ни вдигнат класата и затова няма да избързвам." 

Кой е Жорди Гомес? Върховете и паденията за новата "синя" звезда

"Рошу, а ако евентуално подпишем и с друг футболист в четвъртък, имат класата, която е нужна на Левски. Щом взимаме двама футболисти, които ги искам, всичко е наред. Имаше и играчи, с които в последния момент станаха разминавания, но тези, които взимаме, са точните хора. Имам уверението на Спас Русев, говорил съм и с Боримиров, и е ясно, че няма да се пести за класни футболисти. Точно такива иска и собственикът да види при нас", завърши Митов.