Стражът на Левски, Николай Михайлов, сподели, че всички в лагера на "сините" са концентрирани на 100%, за да довършат започнатото в утрешния мач срещу малтийския Хамрун Спартанс. Вратарят натърти, че грандът няма право на подценяване и че никой не вярваше до преди месец, че плейофа за влизане в Лигата на конференциите ще е толкова близо. 

20 снимки

"Нямаме право да подценяваме когото и да било, особено в нашата ситуация, особено като сме на крачка от плейофа. Никой не вярваше, че ще сме толкова близо до тази цел преди месец. Подготвяме се да изнесем добър мач пред нашата вярна публика, която отново направи чудеса. Искаме да отидем в следващата фаза“, започна той.

„За мен е несериозно твърдението, че не искаме да играем пред пълен стадион. За 20 минути бяха разпродадени местата, което говори за себе си. Искаме да зарадваме за тези хора, в Европа нямаме право на слабост нито в защита, нито в нападение“.

„Всички играчи са готови, освен Ивелин, който е на финалната права. Подготвени сме добре. Мисля, че на нашия терен нещата ще са съвсем различни. В Малта беше трудно, с оглед на терена и времето. Изиграхме приличен мач, въпреки че вкарахме в последната минута. Няма да има нито капка отпускане, ще дадем всичко, за да продължим напред“, завърши Михайлов.