Мениджърът на ТНС Скот Ръскои иска отборът му да прави правилните неща в реванша срещу българския шампион Лудогорец. Двата отбора се изправят в четвъртък вечер в мач-реванш от третия кръг на Лига Европа. Мнозина футболни специалисти считат срещата за протоколна, след като в първия дуел в Разград българският тим спечели с 5:0 срещу уелския си опонент.

„Искаме да правим правилните неща и да не правим това, което направихме последната седмица срещу тях”, сподели Ръскоу. „Нужно е да бъдем ефективни и за това нещо е нужно да си помагаме взаимно. Искам това нещо да го виждам през целия сезон и ще опитам да го придам на футболистите”, продължи мениджърът на „светците”.

Уелският тим се падна с Лудогорец в Лига Европа, след като отпадна от втория кръг на Шампионската лига след поражение от датския шампион ФК Копенхаген. В следващия кръг пък победителят от двойката, най-вероятно родният тим, ще играе срещу словенския Марибор.

„Не се представихме слабо в България, а някои от играчите ми също бяха под своите нива на игра. Съчетано с факта, че играхме срещу много добър отбор, който бе домакин, кулминацията бяха грешките, които допуснахме и ето ги петте гола. Не съм разочарован от играчите си, тъй като нямаха ден. Технически е много трудно да неутрализираме този си пасив”, продължи мениджърът.

Въпреки това Скот Ръскоу намери позитиви от европейската кампания на ТНС след победата над Фероникели в Шампионската лига. „Спечелихме в първия рунд на Шампионската лига и изиграхме нови шест мача в Европа. Това е много добре за нашите играчи и за тяхното самочувствие. Съревноваваме се срещу най-добрите отбори в Европа, които са на по-добро ниво от нас”, завърши брифингът на Скот Ръскоу.