Ръководствовто на Левски обяви къде ще раздава билетите за гостуването на Сутиеска. Както е известно, заради забавяне от страна домакините, пропуските пристигнаха по-късно и се наложи да се прави допълнителна организация за раздаването им между привържениците в Черна гора.

На клубния сайт се появи специална информация, която внася повече яснота за привържениците, които ще пътуват за Черна гора.

Краси Иванов: Феновете на Левски да са спокойни, билети ще има

Левски с важно уточнение за билетите за реванша със Сутиеска 

Левски гостува на Сутиекса на 6 юли. Срещата е с начален час 21.30 и ще бъде предавана по DIEMA SPORT и GONG PLAY. Минута по минута развоя на двубоя може да следите с Gong.bg, а също така може да слушате и по Дарик радио.

Ето и пълния текст на съобщението без редакторска намеса: 

"Уважаеми привърженици,

ПФК Левски получи потвърждение от местните власти в Черна гора относно сборния пункт за привържениците в деня на мача срещу Сутиеска, 06.07.2017 г.
Мястото за среща е площад Сако Петрович (Трг Шака Петровича/Šako Petrović Square), където от 15:00 часа местно време ще има представител на клуба, който ще раздава пропуските.

Площадът е в непосредствена близост до ЖП гарата и градския парк (Може да видите 360 градусова визуализация на мястото тук: https://www.360cities.net/image/niksic-sako-petrovic-square-montenegro)."