Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов описа апокалиптична картина след наказанието от УЕФА "сините" да изиграят следващите си два мача от евротурнирите пред закрити врата. Освен това те бяха глобени и с 40 хил. евро. 

Според шефа на "Герена", индиректната вреда от тази санкция може да надхвърли 100 хил. евро от пропуснати ползи, от нереализирани приходи от продажбата на билети и други такива. 

"Ако трябва да сложим някаква сума върху това, директният финансов ефект от самата глоба и провеждането на два мача на закрити врата е поне 100 хил. евро, но сигурно има и още пропуснати ползи, които ще надвишат още тази сума." 

"След първия мач във Вадуц говорих с НКП, тогава наказанието беше 10 хил. евро и предупреждение от един мач при закрити врата. Там проявите бяха доста по-ограничени, но изводът е, че явно не е чуто това." 

"Прекалено лесно извинение звучи, че е атакуван Делио Роси и човек да прави, каквото си иска, щом е недоволен. Как ще ни накажат за расистко поведение, след като са искали да атакуват треньора?" 

"Трудно намирам думи какво да кажа по темата, всички гледаме футбол и знаем какво се случва на Запад. Но явно има част от хората, които идват на стадиона и го смятат за забавно да правят такива неща. Видяхте, че и в Търново хвърляха факли по терена", заяви Иванов в ефира на "Спортно шоу Гонг".