Представители на турския Коняспор са дошли днес в България да преговарят с Левски за подписа на халфа Мехди Бурабия. И те са извадили оферта, която е със значимо по-високи финансови показатели за "сините" от тези, които вече се спрягаха в медийното пространство у нас. 

Бурабия уведомил Левски, че не иска да играе повече там

Новината е на авторитетното турско издание "Футбол Арена". Според информацията от там, след заплахата от страна на българския клуб, че ще отнесе казуса към ФИФА заради нерегламентирани преговори, от Коняспор са решили да развържат по-сериозно кесията. 

Левски ще санкционира Бурабия

Иначе самият играч вече е договорил личните си условия с турците и само чака двата тима да се разберат. Точно този негов ход вбеси спортния директор на Левски Даниел Боримиров и той заплаши Коняспор със съд. 

Коняспор отмъква Бурабия от Левски с двойна заплата

Иначе точният размер на сумата, която тимът от южната ни съседка е склонен да плати, не се съобщава. Ясно е само, че 20% от нея трябва да отидат в бившия клуб на французина Черно море, защото такава клауза беше залегнала в договора при преминаването му на "Герена" в началото на 2016 г. 

Готви се трансфер, Бурабия не тренира с Левски?