Геният на световния футбол Лео Меси записа името си в книгата с рекордите на Шампионската лига за пореден път. Той се разписа срещу Славия Прага и така закачи скалпа на 33-ия различен клуб, срещу който вкарва гол в Турнира на богатите. 

Така аржентинецът се изравни на първото място с легендите на Реал Мадрид Раул Гонсалес и Кристиано Роналдо за брой на различните отбори, срещу които имат попадение в тази надпревара. И изглежда това пак ще се превърне в състезание между Меси и Роналдо, защото Раул вече е в заслужена "пенсия". 

Всъщност, Бълхата почти няма отбор, срещу който се е изправял в Шампионската лига и да не го е огорчавал. Само седем са тимовете, които са се опазили от головия му нюх и един от тях е първият български участник в Турнира на богатите - Левски. 

Другите са Рубин Казан, Атлетико Мадрид, Бенфика, Удинезе, Борусия Дортмунд и Интер. Срещу последните два тима от тази листа каталунците имат мачове още в груповата фаза този сезон и Меси ще има възможността да открие головата си сметка срещу тях.