Тази вечер Левски излиза срещу Хайдук Сплит в мач реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят спокойно може да се приеме за най-големия за "сините" в Европа в послените години. 

Срещу черногорския Сутиеска бе сложен край на тежката серия от 7 години без отстраняване на съперник в евротурнирите, а апетитът идва с яденето. 

В първия мач в Хърватия Левски загуби с 0:1, но видя, че дяволът не е толкова черен и обрат е възможен.

Двубоят е от 20 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, онлайн на GONG PLAY и на честотите на Дарик радио. Това са и единствените опции за зрителите, защото именно в този важен двубой "сините" ще изтърпяват наказание за игра без публика. От клуба построиха огромен екран пред стадиона, на който феновете ще могат да проследят двубоя тази вечер.

Митов: Излизаме да елиминираме Хайдук, трябва да играем за феновете

Всички в лагера на българския гранд признаха, че именно това ще бъде най-голямата загуба за тима, но пък изразиха увереност, че отстраняването на Хайдук е по силите им.

Яблонски и Вутов тренираха с Левски, феновете надъхват отбора

Яблонски успокои за травмата си, дори се надява да играе срещу Хайдук

Другата лоша новина за "сините" е фактът, че титулярите Давид Яблонски и Антонио Вутов имат контузии и ще бъдат до последно под въпрос за двубоя. По всяка вероятност като титуляр ще започне новото звездно попълнение Жорди Гомес. Другото очаквано такова Габриел Обертан обаче няма картотека и най-вероятно ще изгледа двубоя от трибуните.

Треньорът на Хайдук: Шансовете все още са на наша страна

Очакванията са Хайдук да излезе със състава от първия мач. В лагера на хърватите демонстрираха абсолютно спокойствие и увереност, че тимът ще постигне добър резултат и ще продължи напред в турнира.

Добро утро, Левски!