Феновете на Левски обещаха мощна подкрепа за отбора, въпреки че няма как да посетят на трибуните битката с Хайдук. Те ще надъхат "сините" в последната тренировка преди двубоя. 

От Националния клуб на привържениците обещаха да застанат зад отбора, а в същото време не пропуснаха да нарекат съперника "пасмината от Сплит". Агитката в "синьо" има за какво да бъде ядосана на хърватите, защото беше подлагана на провокации и тормоз по време на гостуването в Хърватия. 

Треньорът на Хайдук: Идваме в София, бием и се класираме

Ето и как се надъхаха те в навечерието на двубоя: 

"Както всички знаят, в четвъртък няма да можем да подкрепим любимия Левски от трибуните на "Георги Аспарухов", като вместо това ще се съберем пред сектор А, където ще покажем, че любовта ни не търпи окови и ограничения."

Това обаче не е достатъчно! Нашите момчета заслужават пълната ни подкрепа в сблъсъка с пасмината от Сплит. Нека се съберем утре в 18:30 за последната тренировка на отбора, която ще се проведе на помощното игрище на "Герена"."

"Нека покажем на футболистите какво значи за нас Левски. Да покажем, че левскарството е еквивалент на дързост и смелост. Че когато си притиснат до стената има само един изход - атака и бой наред!", написаха левскарите.