Старши треньорът на Левски Делио Роси определи група от 20 футболисти за реванша срещу Вадуц (Лихтенщайн) от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Сред избраниците на италианския тактик попадна и завърналият се централен защитник Холмар Ейолфсон. 

Националът на Ислания, който бе на Мондиала в Русия с "викингите", но не записа игрови минути, се прибра по-рано и започна занимания. По-рано наставникът му обясни, че бранителят се намира в добра кондиция. 

Аут са контузените Фелипе Нашименто, Паулиньо, както Хали Тиам, който се травмира на загрявката преди първия двубой в Лихтенщайн. Ривалдиньо, който също до скоро се лекуваше, не е в списъка. 

Левски изостава с 0:1 от Вадуц след първата среща. Ответният мач е на 17 юли от 18.45 часа на стадион "Георги Аспарухов". Битката ще може да следите с Gong.bg, PLAY DIEMA XTRA, DIEMA SPORT и по Дарик радио. 

Eто и цялата група на Левски:

Митрев, Полачек, Цветкович,  Яблонски,  Ейолфсон, Белаид,  Горанов,  Найденов, Гомес, Мариани,  Обертан,  Кабрал,  Буш, Белмонт,  Ст. Иванов, Кабов, Петков,  Папазов, Костов, Димитров.