Новият нападател на Левски Серджиу Буш не демонстрира излишни сантименти към предишния си клуб ЦСКА. Той сподели, че би се зарадвал, ако вкара попадение в мрежата на "червените" и разкри кои са новите думи, които е научил на български, откакто се завърна у нас - "Само Левски". 

"Някои от феновете на ЦСКА ми писаха съобщения в социалните мрежи. Това означава, че съм бил важен за тях. Разбирам ги, но аз съм професионалист и това е моята работа. Естествено, че ще съм щастлив, ако вкарам на ЦСКА, защото вече играя за Левски. Този отбор вярва в мен, това е важно за мен. Само Левски", заяви Буш. 

Той коментира и жребия на "сините" в Лига Европа. Те се паднаха с черногорския Сутиеска в първия квалификационен кръг, а мачовете с тима от Никшич ще бъдат официалния дебют на румънеца със синята фланелка. 

"Играем с отбор от Черна гора и естествено искаме да победим. Трябва да ги бием първо тях, за да видим какво ще се случи с Хайдук. Имам хубаво мнение за България, защото предния път бях силен тук. Чувствам се уверен, следя българския футбол, искам да спечеля много неща в България", заяви Буш и коментира конкуренцията с Жуниор Мапуку. 

"Не мисля, че конкуренцията ще ми е проблем, напротив. Той е страхотен футболист, ако играем и двамата, ще е чудесно. Но който е в по-добрата форма, той ще бъде титуляр", завърши Буш.