Наставникът на Ружомберок Ян Хаспра направи любопитно признание, след като заяви, че навремето е бил фен на "сините". Треньорът на словаците допълни, че Левски е доста по-голям клуб от неговия, но въпреки това неговият отбор няма да се откаже да се бори със “сините” дори и след поражението с 0:2 като домакин.

“Идваме при един голям отбор. Навремето бях фен на този клуб. Вярно, че загубихме, но не трябва да униваме. Левски е доста по-голям клуб от нашия, но се случват и изненади", призна Хаспра. 

"Нямаме проблеми с контузени, така че ще бъдем с всички налични играчи. Най-важното е да играем интелигентно, да се опитаме да вкараме гол. Предимство е, че няма да има публика на стадиона, защото ние сме свикнали да играем пред малко хора, така че за нас това не е проблем".

"Всеки трябва да даде всичко от себе си и така ще се стремим да победим. Ще се опитаме да удържим Левски, а в същото време да отбележим голове. Централният ни нападател ще играе последен мач за Ружомберок, защото след това ще премине в друг отбор”, завърши специалистът.