Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев демонстрира самочувствие при отпътуването на тима за Белград, където утре вечер гостува на Цървена звезда в реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

„Шансовете са 50:50 според мен. Имаме доста добра възможност, стига да си изиграем добре мача. Като цяло мисля, че Лудогорец се представи добре в първия двубой и особено през първото полувреме. Малко разконцентриране доведе до негативния резултат. Мисля, че за втория мач шансовете са доста големи. Нямам информация за контузени играчи. Всички са здрави и мотивирани да направим един пореден луд мач“, коментира Ангел Петричев на летище Варна.

„Треньорът разговаря с всички играчи. Тук няма как да говорим за мотивация, би трябвало всеки, който иска да играе в Шампионската лига да е готов. Мотивацията няма да е проблем“, каза Петричев и продължи:

„Ние не отиваме на конкурс за българско-сръбска песен, а да играем футбол. Това мисля, че сме го показали, че играем добре футбол, дори и като гости. Тук през последната седмица ни плашат, че ад ни чакал. Мисля, че сме показали, че не сме от плашливите. Да, атмосферата ще е доста приповдигната и очакваме сериозна подкрепа от техните фенове, но това е страничен фактор, а нещата се решават на терена.“