Натавникът на Левски, Живко Миланов, похвали тима си за показания характер при обрата срещу Черно море, завършил с успех с 2:1. 

„Чувството да се печели пред фенове е страхотно. Това ни липсваше през цялата година. Радвам се, че момчетата усетиха атмосферата и ги поздравявам. Публиката имаше роля днес“, започна специалистът.

„През първото полувреме не контролирахме топката, Черно море ни изненада, но през втората част стояхме много по-добре, след което и феновете помогнаха. Грешки винаги ще се правят, но тези момчета показаха характер и обърнаха мача“.

„Ако Черно море се беше прибрал с гол на почивката, то щеше да е много трудно през второто полувреме. След всеки мач Боби и Ради Цоневи се чувстват по-добре. Трябва да внимаваме с тези момчета. Постепенно ще сдобият все повече самочувствие, за да са и в най-добрата си форма в края на сезона“.

„Още след мача с Царско село казах, че ще се борим до последно за седмото място. Надявам се, че ще вземем двата си мача на „Герена“ и ще се опитаме да скъсим максимално дистанцията“, завърши Миланов.

В прикаченото видео вижте какво още каза Живко Миланов след края на двубоя!