Един от най-обичаните и успешни "сини" вратари – Пламен Николов, ще присъства на предстоящата в неделя, 24 ноември, среща от съвместната кампания на Левски и Тръст "Синя България" – "Учи с Левски".

Трикратният шампион ще зарадва децата със снимки и автографи и ще отдели време и внимание за всички присъстващи. Пинко, както е известен сред привържениците стражът, играе за Левски шест сезона. Печели титлата на България през 1993, 1994 и 1995 г. и купата на страната през 1992 и 1994 г.

В четири последователни години (1992-1995) е обявяван за най-добър вратар в първенството и печели купата на вестник "Гол". Участва на СП-1994 в САЩ, където става бронзов медалист. Притежава отличен рефлекс и акробатични намеси.

Гост ще е Георги Бърдаров. Той е доц. д-р в СУ "Св. Климент Охридски", дългогодишен сценарист на предаването "Стани богат", автор на "27 велики футболни истории", потомствен левскар и син на Костадин Бърдаров – един от доброволците, участвали в строежа на стадион "Георги Аспарухов".

Срещата, както и досега, ще бъде насочена към деца до 12-годишна възраст и ще протече в рамките на до 45 минути, така че на гостите да им бъде забавно, приятно и комфортно. Да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта.

Третото издание на "Учи с Левски" ще стартира в неделя на "Герена". Сборният пункт ще е пред общежитието на ДЮШ (откъм касите на ул. "Тодорини кукли" 47) в 16 ч., където Лъвски и служители на клуба ще посрещнат всички желаещи да присъстват на срещата деца и техните родители.

За предстоящата среща издателство ФЮТ и домашните сладки на Cakey Bakey отново ще зарадват всички присъстващи с куп изненади и подаръци.