Левски продължава с инициативите, с които обръща внимание на малките си фенове. "Сините" обявиха втора част на кампанията "Учи с Левски", пише клубният сайт.

"Левскари, предстои втората среща от кампанията ни "Учи с "Левски". В събота, 19:10, преди мача с "Арда", ПФК "Левски" и Тръст "Синя България" ще продължат съвместната си инициатива, обърната изцяло към децата. Новата ни среща с малките привърженици ще бъде на тема "Левскарският дух и идентичност", а специален гост ще е авторът на "Синята приказка" - Петър Димитров.

Един от най-емблематичните "сини" привърженици ще пренесе децата в неповторимите времена на мъжеството, духът и зараждането на непреходните левскарски ценности. Ще разкаже за личните си преживявания и срещи с великите играчи от миналото.

Срещата, както и досега, ще бъде насочена към деца до 12-годишна възраст и ще протече в рамките на 45 минути, така че на гостите ни да им бъде забавно, приятно и комфортно. Да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта.

Сборният пункт ще е пред общежитието на ДЮШ (откъм касите на ул. "Тодорини кукли" 47) в 17:30 часа, където служители на клуба ще посрещнат всички желаещи да присъстват на срещата деца и техните родители.