Временният треньор на Левски Живко Миланов сподели, че момчетата са дали всичко от себе си, но това са моментните възможности на „сините“. Столичани загубиха гостуването си на Лудогорец с минималното 1:0.

Антон Узунов
100 снимки

„Момчетата се представиха по добър начин с оглед на последните резултати и напрежението у тях. Дадоха всичко от себе си. Знаехме как Лудогорец играе, все пак са най-добрият отбор в България в последните години. Опитахме се да се противопоставим, но това са моментните ни сили“.

„Пропука се неопитността и то за пореден път. Тези момчета в защита са на по 20, 21 години, дойде им в повече. Нормално е, но това им казах – да има концентрация. До момента в последните 5, 6 мача се бием сами от наши елементарни грешки. Следващите дни и месеци се надявам да ги изчистим. Има потенциал в младите момчета, давам им се шанс. Загатнаха за него Това обаче е Левски и никой и не ти дава толкова много време“.

Антон Узунов
36 снимки

„Не сме променяли, опитах се да им вдъхна кураж и самочувствие. Доста им се насъбра, всички ги нападат, но знаете каква ситуация беше 4, 5 месеца. Вижда се светлина в тунела, а това е най-доброто нещо за един футболист. Всеки иска да работи в добра обстановка. Напуснаха ни 12-14 човека. Другите отбори играят по 2, 3 години заедно. В предстоящите мачове се надявам да извлечем максималното и след Нова година ще видим какво ще стане“.

„Последните мачове благодаря на Гошо Тодоров. Всичко дойде набързо. Допреди 3 месеца играех, доста е различно. Опита се да ме вкара в обстановката“.

„Изпълнявам ролята да водя отбора. Кой е новият треньор и кога ще дойде – това е въпрос към г-н Сираков. Доколкото е възможно ще помагам на отбора“, заяви Миланов.