Застой за 3,5 милиона долара настъпи в Левски, след като се смяташе, че всичко между "сините" и Джоузеф Диксън вече е уточнено, пише Мач Телеграф. 

На „Герена“ обаче все още чакат капарото, което юношата на Манчестър Юнайтед, бе обещал да внесе. Наско Сираков постави условие от 3,5 милиона долара, които да бъдат и застраховка при евентуален провал на сделката. Иначе Диксън за пореден път е показал банковата гаранция за над 250 милиона, която също му бе изискана. 

Юлиан Тодоров/Lap.bg
44 снимки

Британецът продължава да е на морето, а вече се появиха и слухове, че той не е случайно там. Диксън не бил там само, за да отдъхне от преговорите с Левски, но не пропуснал и възможността да огледа хотели, които са обявени за продан. Както е известно туристическият бизнес у нас претърпя сериозни загуби заради пандемията. Не е ясно обаче как ще се отрази това на сделката за придобиването на акции на Левски. 

Появиха се и информации, че Диксън не може толкова лесно да оперира с парите, които са му отпуснати от чуждестранен фонд. Англичанинът трябвало да първо да придобие ценните книжа на „сините“, с които разполага Наско Сираков, за да може да започне плащанията. Първата вноска се смята, че ще бъде живото спасяваща за Левски, който има да покрие сериозни задължения към играчи и треньори.