Хосе Кордоба е едно от откритията в състава на Левски през есента. Добрите изяви на 20-годишния футболист не остават незабелязани. Централният бранител е следен изкъсо от националния селекционер на Панама Томас Кристиансен, пишат медиите в страната.

Твърди се, че бранителят може да получи повиквателна за мачовете на отбора през януари. На централноамериканската страна предстоят ключови срещи за класиране на Мондиал 2022 в началото на следващата година.

Селеционерът обмисля да изпрати повиквателна на Кордоба за контролата с Перу на 17 януари. Двубоят ще се състои в Лима. Според медиите в Панама, Хосе е в разширения списък на Кристиансен.

Ако защитникът бъде извикан, това ще обърка плановете на треньора на Левски  Станимир Стоилов, защото по това време отборът ще е на подготовка в Турция.

Мъри нееднократно е споделял, че се радва за играчите си, които са националния на страните си. По това време и новото попълнение Ноа Сонко Сундберг ще отсъства. Бранителят ще играе за Гамбия на Купата на Африканските нации.