Хората се радват на нападението, но шампион те прави защитата, обичаше да казва бившият треньор на Левски Делио Роси. Не го интересуваше, че „сините“ играят грозно, след като не допускат голове. Откакто Славиша Стоянович за втори път се завърна на „Герена“, доста се говореше какво ще подобри в играта на тима в атака, след като толкова трудно бележи, откакто се контузиха братята Ради и Боби Цоневи, а Стайн Спиерингс бе продаден.

Наставникът обаче има по-сериозни главоболия преди повторния си дебют начело в сряда срещу Локомотив Пловдив. Те са свързани с отбраната. Там ще трябва да се запълват две дупки отдясно и в центъра, защото играчите, които досега бяха титуляри, са под карантина, която изтича малко след битката с „черно-белите“.

Така като десен бек ще трябва отново да се изявява Орлин Старокин, който вече веднъж влезе в тази роля от началото на сезона. Опциите за партньор на Живко Атанасов са две – Даске и Райнов, които бяха ползвани досега предимно в средата на терена. Там обаче също се очаква да се води здрава битка с пловдивчани.

За вратарския пост са категорични, че дилеми на вратата няма – Николай Михайлов на този етап е почти незаменим./Мач телеграф