Станислав Иванов гостува на Кирил Евтимов, докосна се до ценната фланелка на Емил Костадинов

Нападателят на Левски Станислав Иванов имаше вълнуваща среща със свой малък фен. Националът прекара няколко часа в неделя в компанията на сладкия Андрей и баща му Кирил Евтимов. Стаси гостува в дома на известния бургазлия ден преди заминаването на подготвителния лагер на Левски в Сандански. Най-прогресиращият български футболист за 2019 година дори публикува няколко снимки в социалната мрежа.

Станислав Иванов

Звездата на "сините" отново беше много щастлив в компанията на Андрейчо, на когото не за първи път се радва. Стаси се запозна с бебето на Кирил Евтимов малко след раждането му, след което го е виждал на живо още няколко пъти. Нещо повече - Иванов е убеден, че Андрейчо му е на кадем. Доказателството е попадението, което вкара във вратата на ЦСКА при равенството 2:2 на 1 септември. Ден преди дербито тогава той отново прекара няколко часа в компанията на бебето, след което се разписа във вратата на "армейците".  

Станислав Иванов

Сега Стаси отново черпи сили и вдъхновение от любимеца си. Надява се Андрейчо да продължи да му бъде на кадем и да направи силен пролетен полусезон. 

При гостуването в дома на Евтимов вчера, талантът е успял да се докосне и до ценната фланелка на легендата Емил Костадинов. "С голям интерес се запозна с богатата ми колекция фланелки. Особено впечатлен остана от екипа на Емо Костадинов, с който той вкара последния гол за България на световни финали - при загубата с 1:6 от Испания на Мондиала във Франция през 1998 г.", разказа Евтимов, който желае много успехи на Станислав Иванов.

Станислав Иванов