От футболния Левски обявиха официално, че е пусната лимитирана серия от спиртна напитка със съдействието на феновете от Златогор Украйна. Анонсът в официалната страница на "сините" идва с факта, че когато водката е оставена на стайна температура тя е в матов бял цвят, а когато се изстуди до 11 градуса цветът на бутилката се променя и тя придобива цветовете на тима от "Герена". Емблематичното за клуба "Л" пък грее на логото на високоспиртната течност.

Водката е пречистена шест пъти и също така е с алкохолно съдържание от 40%. Намиращият се във финансова криза клуб обяви също така, че водката още не е пусната в търговската мрежа, но се очаква в близките дни това да се случи.

Официалното съобщение може да прочетете тук:

📢Левскари, представяме на вашето внимание лимитирана серия водка, произведена специално за ПФК „Левски“ и „сините“ фенове, от Златогор Украйна.

⚪️🔵Уникална бутилка с логото на любимия клуб е с променящ се бял към син цвят! При стайна температура бутилката е с приятен матово бял цвят, а когато бъде изстудена до 11 градуса, цвета се променя и тя става синя!

🔝Продуктът ще се предлага в серия от 0,700 л. високочествена украинска водка „Златогор Pure Tear“ с 6 стадия на пречистване, златни йони и алкохолно съдържание от 40%.

🔜Очаквайте скоро в търговската мрежа!

Един за всички, #ВсичкиЗаЛевски