20-годишният Делян Иванов, който е внук на легендата на Левски Александър Манолов, започна тренировки със "сините". Той ще има на разположение десетина дни, за да впечатли новия треньор Славиша Стоянович. За последно младокът е бил в италианския Каратезе от Серия D.
 
Иванов, който играе като ляв краен защитник и халф-бек, е бил част от школата на Левски, както и от Академията на  ДИТ. След края на сезон 2017/18 е принуден да напусне "Герена", тъй като неговият набор е разпуснат, а в този момент ръководството решава при 19-годишните да играят момчета от набор 2001-а. Следва период в отбора на Боависта до 19 години, а след това и в Каратезе.
 
Дядото на Делян - покойният Александър Манолов-Мамута, има две титли със „сините“ - през 1965 и 1968 година, както и купа през 1967-а. Дълги години той бе шеф на ветераните на Левски.
 
Славиша Стоянович има нужда от крайни защитници. В момента за тези позиции "сините" разполагат единствено с Ивайло Найденов и Матео Стаматов, а при нужда е ползван и Орлин Старокин.