Бившият полузащитник на Левски - Владимир Гаджев, коментира случващото се в Левски. Българинът, който след месец ще навърши 33 години, продължава да следи събитията в отбора, на който бе и капитан. 

"Винаги съм следял ситуацията в Левски. За жалост, последните месеци Левски изпадна в доста сложна ситуация. Надявам се, че нещата ще се нормализират. Голяма част от левскарите изразиха подкрепата си към Наско Сираков и всички вярват, че той ще може да помогне на клуба", заяви Гадежев.

"И по мое време имаше проблеми. Когато обичаш Левски, винаги можеш да направиш компромис. Голяма част от българските футболисти вярвам, че са направили този компромис в името на Левски. За чужденците не мога да кажа същото. Голяма част от тях са тук заради пари. Най-важното е Левски да се стабилизира и да си стъпи на краката."

"Привържениците помагат изключително много за издръжката на клуба. Бюджетът на клуба обаче е доста висок, но предоставяните суми от страна на феновете няма да са достатъчни за издръжката на Левски. Левски може да спечели купата на България, но далеч по-важно е клубът да се стабилизира. Левски съществува благодарение на феновете си, но си пожелавам цялата тази криза и неприятна ситуация да приключи по-бързо и успешно за Левски", допълни Владимир Гаджев за БНР.