Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разказа любопитна история за английския бизнесмен Джоузеф Диксън, който твърдеше, че иска да купи Левски.

„Само като го видиш. Интелигентни хора сте. Той дава документ, че разполага с бюджет от 242 756 301 долара. И този един долар! Представяте ли си? Само това като го видиш, ти става ясно, че измамата е грозна. Предишната година същата двойка, когато бяхме на лагер в Турция, заедно в един хотел с Македония Гьорче Петров и президента ми е приятел, и ми сподели: „Твоят футболист Славчо Георгиевски ги спаси двамата, че бяха решили да им ударят един як кютек. През нощта им каза бягайте, че утре сутринта ще ви трошат кокалите“. Този същият, с моят човек искаха да купуват Вардар Скопие. Това са ненормални работи“, заяви Стефанов.

lap.bg
22 снимки

„Пратиха ми един клип. Имам го в телефона. Вижд се този гном Диксън какво прави на нашето море. Този милиардер. Смешно е. Да разчитаме на такива хора да дойдат и да оправят клуб като Левски. Когато седеше и говореше с пръстена на ръката. Видяхте ли го? Пръстенът на такъв човек, с такъв бюджет е като тези, които румънците продаваха едно време“, добави още той.