Президентът на Славия Венцеслав Стефанов нападна изпълнителния директор на "сините" Павел Колев, който по-рано днес изрази недоволство относно разпределянето на парите от ТВ права. 

"Павел Колев докато 7 години беше в БФС всичките решения на футболния съюз бяха светая светих, а сега има горчив привкус. Да ходи да работи в сладкарницата, защо стои още в Левски. Клубовете не ги били питали? БФС дава предложенията, запознава ги с офертите и се решава. Той какво иска? Нотариален акт ли да му изпратим? Такива като него, които не са дали и една стотинка за футбола, да не дават акъли! Мнението трябва да го дават хората, които дават пари", заяви Стефанов.

"Левски цял живот са под вимето и цицат! И все им е малко. Затова имат 50 милиона борчове", продължи той.

"Те самите не знаят защо са против договора за ТВ правата. Защо се подписвал една година по-рано!? Те си мислят, че хората от БФС искали да подпишат договора по-рано, за да вземел някой нещо. А от Нова телевизия ясно им казаха, че е такава практиката - една година преди изтичането на договора се преговаря за нов", допълни Стефанов пред "Блиц".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.