От Малмьо са изпратили подобрена оферта за нападателя на Левски Найджъл Робърта. Това е отговор на шведския шампион, след като от ДС Юнайтед са готови да платят 1,2 милиона долара за стрелеца, който в чужбина е представен като национал на Кюрасао, въпреки че обяви бойкот на островната страна.

Досторо се смяташе, че бившият отбор на Златан Ибрахимович е единственият кандидат за подписа на тарана. Предложенията от Швеция обаче не задоволяваха "сините". Първо скандинавците искаха да дадат 500 хиляди евро, а след това вдигнаха офертата с още 150 хиляди. От "Герена" обаче не бяха съгласни и с този вариант. Тогава се появи интересът от Америка и това е принудило Малмьо да вдигне още предложението си.

Очаква се Робърта да реши бъдещето си до края на седмицата. Както вече стана ясно, той не е останал очарован от възможността да отиде да играе в САЩ. Футболистът е на мнение, че там ще настъпи застой в кариерата му, която може да се развие далеч по-добре, ако остане в Европа./Мач телеграф


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.