В отборът на Левски ще провеждат тренировки по специално изработен график. Това се налага заради принудителната пауза в първенството, породена от пандемията от коронавирус. Треньорският щаб на "сините" е изготвил програма за играчите. Според нея всеки ден те тренират във фитнеса на "Герена". Това става по график, според който футболистите минават през залата за физическа подготовка един по един. Всеки има определено време да изпълни заданията си. Те не се засичат, за да изпълнят мерките против разпространението на заразата.

Всички футболисти, с изключение на Холмар Ейолфсон, са в София и продължават да спазват изолацията. Те стоят по домовете си като излизат само за тренировките на "Герена" и до магазина. Исландският бранителят единствен бе пуснат да се прибере в родината си. Причината е раждането на сина му преди няколко дни. Защитникът също има изготвена програма, която спазва вкъщи.

Днес той ще стане първият играч на Левски, който ще отвори вратите на дома си за феновете. С исландецът клубът стартира поредица от видеовключвания на футболистите. В тях те ще "канят" привържениците в своите домове. Футболистите ще представят свои любими кътчета, предмети, сувенири и награди. Редом с това ще отговарят на въпроси и ще предизвикат свой съотборник да се включи в поредицата. / „България днес“