В отбора на Левски вече отчитат една своя сериозна грешка по време на преговорите с Джоузеф Диксън за акциите на клуба. На „Герена“ се чудят, как не са успели да открият, че британецът е бил изгонен от ЦСКА след проби, след като са го проучвали цели 6 месеца.

Този пропуск, който на „Герена“ са установили от медиите, поставя под съмнение цялостното проучване на Диксън. Заради това доста от хората в клуба към момента не са големи оптимисти за успешен развой на събитията, съобщава „Мач Телеграф“.

Антон Узунов
33 снимки

Междувременно Станимир Стоилов все още не е получил оферта за треньорския пост в Левски. Припомняме, че Мъри води разговор с Джоузеф Диксън, на който е бил уверен, че когато нещата тръгнат в правилна посока, той ще получи официално предложение.

Такова обаче няма, а към днешна дата „сините“ нямат треньор, който да изведе тима за първа тренировка. Говори се, че това може да го направи Саид Ибраимов.

В същото време съвсем скоро Левски може да остане без нито един професионален футболист, ако на „Герена“ не изплатят поне част от забавените заплати, допълва вестникът. На много от играчите договорите изтичат в края на месеца, а други могат да си тръгнат като свободни агенти, ако решат, защото имат да взимат толкова пари, че законите им позволяват да скъсат едностранно договора си с клуба.