Левски най-накрая продаде Паулиньо, което развързва "синята" кесия. Ако всичко с трансфера е наред, от "Герена" ще привикат Ребин Сулака, както и вратар, пише "Мач Телеграф". 

Иракският национал стана възможна цел, след като не се разбра с Арда за нов договор, а в Левски решиха, че това е златен шанс за тях. Футболистът отхвърли първоначалната оферта, а причината е, че иска повече пари. В Левски все пак се надяват да намерят общ език с него и той ще тръгне заедно с отбора към Хърватия. Същото се очаква да стори и един от набелязаните от Славиша Стоянович вратари. 

Тимът иска да осигури сериозен конкурент на Николай Михайлов. Любопитното е, че "сините" стартираха подготовка с петима играчи на този пост, но двама от тях са юноши.

Междувременно, в Левски продължават да се надяват на положителна развръзка и около завръщането в пакет на двамата французи - Габриел Обертан и Антони Белмонт. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.