Нападателят на Левски Найджъл Робърта все още далеч от трансфер. От продажбата му на „Герена“ очакват да напълнят празната каса, има интерес, но офертите не отговарят на очакваното. Нещо повече - те са около 10 пъти по-ниски от желаното. Шефовете на Левски са си поставили за цел да го продадат за минимум 1 милион евро.

Предложенията за Найджъл обаче поне на този етап са за 100-150 хиляди евро. Причината - купувачите са наясно, че клубът е в тежко финансово състояние.

„Цяла Европа е наясно с финансовата криза в Левски и нито един клуб няма да извади милион евро за Робърта, след като е възможно клубът да фалира до месец“, коментира мениджър, който е сред натоварените да търсят нов отбор на звездата.

Клубът плати на нидерландеца част от забавените му заплати, за да не си тръгне от стадион „Георги Аспарухов“, но е много вероятно скоро „сините“ да не успеят да покрият минимума от средствата на Робърта и той да напусне отбора за без пари./Меридиан мач

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.