За доста неприятни бъдещи събития пред футболния Левски призна изпълнителният директор на клуба Павел Колев. Шефът в отбора спомена, че "няма обнадеждаващи новини за финансовото състояние на клуба", а също така коментира факта, че отборът може да бъде лишен от участие в европейските турнири за една или две години. Това може да се случи, след като от Левски са решили да известят УЕФА за задължения от 2,5 млн. лева за заплати.

Антон Узунов
52 снимки

„Няма обнадеждаващи новини за финансовото състояние. Надяваме се в даден момент да реализираме някакви приходи освен от фен артикули и от билети в даден момент, но това е имагинерно за момента. Търсим около 2 милиона и половина за заплати на персонала и търсим разрешение до края на седмицата. Ще известим УЕФА за тези задължения и очакваме наказание за лишаване на право на клуба от участие в Европа за 1 или 2 години, поне като предварителна мярка“. 

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.