Насиру Мохамед е пред свободен трансфер в бившия си отбор в Швеция, съобщават местните медии.

Крилото напусна Левски само преди броени дни заради неизплатени възнаграждения и смени клубната си принадлежност на БК Хекен в една от социалните мрежи. Според самия отбор за момента няма нищо официално и Насиру просто поддържа форма с първия отбор.

Запитан от местни медии дали информацията за Насиру е вярна, спортният директор на БК Хекен - Мартин Ериксон, отговори с усмивка: "Не знаех, че го е направил. В момента със сигурност няма нищо официално, но той тренира с нас. Повече от това не мога да кажа".

"Насиру ще тренира с първия отбор за известно време и ще видим до къде ще ни отведе това. Все още не сме си поставили конкретни цели за летния трансферен прозорец. По принцип за нас винаги е било приоритет първо да се грижим за настоящите ни играчи и чак след това гледаме чужди".

Левски все още не е обявил официално раздялата си с Насиру Мохамед, но самият футболист може да разтрогне по вина на клуба заради неизплатени заплати и бонуси.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.