Треньорът на Левски - Елин Топузаков, бе изключително доволен от победата, която осигури на отбора минимум балаж за Европа. Той призна, че в някои ситуации късметът е бил на страната на "сините", но смята, че успехът е напълно заслужен.
"Спечелихме с желание и себераздаване на всички, които взеха участие. Постигнахме ценна победа в мач, в който не бяхме на най-доброто ни ниво. Допуснахме много грешки в защита, но отдавам това на важността на мача. Може би след десет дни няма да си спомняме за това.
 
Не бяхме убедителни в притежанието на топката и в атаките, въпреки че през първото полувреме бяхме по-настоятелни. Черно море обаче е добър отбор и неслучайно е в първата шестица. 
 
Проблемите дойдоха от това, че загубихме компактността в отбора и най-вече защитата. Играехме близо до нашата врата и така на халфовете им беше по-трудно.
 
Рикардиньо се справя доста добре и головете говорят сами за това. Той върши и много работа в дефанзивен план. Неговият адаптационен период мина бързо и се надявам той да показва още по-добри игри занапред", коментира Топузаков.