Треньорът на Левски - Елин Топузаков, даде пресконференция преди утрешния мач с Черно море от efbet Лига. Той заяви, че не е наясно с бъдещето си, но на този етап това не е толкова важно. Според него Левски е по-класен и като индивидуалности, и като отбор в сравнение с предстоящия съперник. 
 
“Разчитаме много на нашите привърженици, които ни дават страшна мотивация и сили за нашата игра като цяло. Срещу Черно море ще бъдат 12-ият ни играч, за да постигнем утре тази победа, която искаме. Моето бъдеще не е толкова важно. Важно е да се класираме в Европа, защото е важно за финансите на клуба. Естествено, ще говорим с ръководството след екстремната ситуация с напускането на Мъри. Тогава вече ръководството ще вземе решение.
 
Едва ли бих отличил някого от Черно море, защото не са двама или тирма, а доста повече. Илиян Илиев е изградил сериозен отбор със стил, който им носи успех. Респект към Черно море, но ние сме по-класни като индивидуалности и отбор. Трябва обаче да го покажем на терена, а не на приказки. Няма да е лесно. Усещаме се доста с футболистите и те посвикнаха с малките нови детайли, които вкарахме в играта. Виждам го този пламък, надявам се да го видя и в утрешния мач”, обясни Топузаков.