Елин Топузаков се завърна в Левски и ще бъде треньор на тима до 19 години. Топчо говори пред клубната телевизия на „сините” след старта на подготовката на неговия отбор.

„Чувството винаги е било хубаво, когато идвам на „Герена”. Това е моят втори дом. Щастлив съм и мотивиран да работя за Левски. Всичко се случи много бързо. В първите дни след Новата година получих обаждане от Станимир Стоилов и Наско Сираков. Разбрахме се за 2-3 минути. Преговори не е имало. Желанието ми винаги е било да работя в клуба на сърцето ми”, започна Топчо.

„Винаги съм следял какво се случва в Левски, без значение дали в първия отбор или Академията. Има достатъчно методи, с които да се запозная бързо с отбора и това, което се иска от мен. Моите амбиции и цели винаги се припокриват с тези на Левски. Подготовката за тези млади футболисти ще е един ден да са част от първия отбор. Те трябва да покажат характер и воля в мачовете, за да си изградят навик и да им е по-лесно”.

„Ще държим тепърва връзка със Стоилов. Видяхме се в последния ден преди да заминат за подготовка. Като се завърнат ще сме в постоянен контакт”.

„Привържениците в този труден момент и то в продължение на години помагат на клуба. Това е само похвално. Вижда се колко е ангажиран всеки фен с клуба”.

„Пожелавам най-вече здраве на всички футболисти и феновете. Воля, кураж, сили и нерви да се борим с това, което ни престои”, каза Топчо.