Наставникът на Левски - Елин Топузаков, остана доволен от представянето на младите футолисти, на които заложи срещу Лудогорец, въпреки загубата с 2:3 от шампиона в Разград. 

„Доста доволен съм от това, което показахме на терена. Не отстъпвахме по нищо в игрови аспект от Лудогорец“, сподели Топузаков.

„Всичко, което беше като замисъл и да бъде елемент като изненада за Лудогоец, мисля, че момчетата се представиха по най-добрия начин. Бъдещето е пред младите и те го показаха“, добави той.

start-photo.bg
91 снимки

„В началото играхме с трима централни защитници, на полувремето направихме смяна и заиграхме с четирима. Мисля, че се представихме добре и в доста голяма част от времето бяхме равни на Лудогорец. В началните минути на второто полувреме имахме и надмощие, когато вкарахме и гол.“

„Сонко Сундберг имаше мускулен проблем през седмицата. Нормално беше да не рискуваме“, продължи наставникът на „сините“.

„Рикардиньо имаше проблем отзад в бедрото и в последния момент останахме без него за гостуването в Разград, Надявам се да бъде готов за следващия мач.“

„За мен няма резерви, разчитам на всички от тях. Всеки един от тях защити името си. Мога да разчитам на всеки един, който е в съблекалнята на Левски.“

start-photo.bg
44 снимки

„В игрови план съм доволен от всички. Това, което искахме като стил на игра, нямаше никакво притеснение, дори и от младите ни играчи“, допълни Топчо.

„Всеки един мач е супер важен за Левски. Въпросът е кой е в най-добро състояние и в най-добра форма. Ние изглеждахме доста опасно и срещу Лудогорец.“

„С представянето на терена днес и с головете, които вкарахме на Лудогорец няма никакво съмнение. Левски винаги играе за себе си“, каза още Топузаков.