Бившият треньор на Левски Антони Здравков призова ръководството на Левски да даде повече време на наставника Петър Хубчев. След загубата от Берое с 1:3 в 5-ия кръг на efbet Лига специалистът получи критики за представянето на „сините”.

В дискусионно студио „Дерби” обаче Тони Здравков, който за последно работи в Лудогорец, призова за „картбланш за Петър Хубчев”.

„Аз мога да коментирам само като страничен наблюдател. Има проблем в играта на Левски. Има млади играчи, които се притесняват да не допускат грешки”, сподели Тони Здравков.

Бившият треньор на „сините” смята, че селекцията е закъсняла и неправилна: „За поредна година се закъснява със селекцията за изграждането на един отбор. Освобождават се играчи, които могат да дадат много на Левски, а се взимат нови.”

„Случва се да загубиш, въпросът е начинът, по който губиш. Ако играта не удовлетворява, тогава е по-различно. Ако са убедени, че Петър Хубчев е техният треньор, трябва да му дадат картбланш. Той е последователен треньор, върви крачка по крачка”, коментира Тони Здравков.