Бившият собственик на Левски Тодор Батков смята, че клубът ще намери начин да се измъкне от тежката финансова ситуация заради проблемите на собствениците на отбора.

54 снимки

"Щастлив съм от този порив на ентусиазъм, обединение. Така трябва да бъде и занапред. Искам да призова всички левскари с още по-голяма любов да подкрепят отбора. Аз каквото мога, правя. Все пак в годините съм направил доста. Тежък е момента, но Левски го е имало, има го и ще го има. Има най-различни варианти, все един от тях ще стане. Левски е най-големият носител на реклама като феномен и заслужава да му се помогне. Прекалено много неясноти има в момента. Доколкото знам акциите са на г-н Попов, но те трябва да решат за се себе си - (Васил) Божков и (Георги) Попов", каза Батков след равенството 0:0 в мача срещу ЦСКА-София в 21-ия кръг на първенството.

"Господин Найденов подкрепя автентичния ЦСКА, предложението му е добро, но звучи подигравателно заради условието, което постави. Бих призовал да оттегли това условие, предвид ситуацията. Левски е най-големият носител на реклама и се струва да му се помага. Левски е неразделна част от живота ми, сега е моментът всички да помагаме", каза още Батков.