Бившият собственик на Левски Тодор Батков се включи в празненствата на "сините". Футболният клуб Левски навършва 109 години днес.

"109 години от официалното създаване на клуба. Както знаете, това се потвърди и от държавния архив, идеята се е зародила три години по-рано. За това има документи. Явно учредителите са били твърде млади и не са могли да получат регистрация. Преди 109 години е създадено едно от най-живите и истински неща в България. Създаден е клубът на народа. Не мога да коментирам програмата на Наско Сираков. Имало е случаи и аз да не присъствам, когато не съм бил в страната. Всички сме направили каквото можем и продължаваме да помагаме", сподели Батков, след като поднесе цветя на "Могилката", където е създаден клубът преди 109 години.

start-photo.bg
48 снимки

"Обстановката в Левски не е добра, публиката трябва да се обедини. Доколкото знам, а и сега говорих с Даниел Боримиров, в съблекалнята всичко е нормално, имаме нелоши футболисти. За съжаление трябва да се борим за четвъртото място, за да си гарантираме поне бараж. Надявам се да дойдат по-добри времена. Условен лиценз означава лиценз. Това значи, че е дадено право за участие, но ще се следи ситуацията. Този проблем ще се реши, но трябва да се въведе някакъв ред. Това с НАП е ексцес", добави той.