Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от играта на неговия тим в атака, но не от тази в защита след победата с 3:1 над северномакедонския Академия Пандев в третата си проверка по време на предсезонната подготовка. По този начин „сините“ вдигнаха трофея в чест на Георги Соколов.

Мъри даде подробности за контузията на Ивелин Попов и ситуацията с оставането на Филип Кръстев.  

Антон Узунов
44 снимки

„Имаше и добри неща и такива, които да подобряваме. Трябва да подобрим динамиката на игра ни. В поседите контроли играта ни в защита не е на ниво. В атака правим доста добри неща, създаваме ситуации, вкарахме красиви голове. Организацията в защита обаче трябва доста да се подобри. На този етап е далеч, надявам се мотивацията и настроението в играчите да се промени. Като че ли през първото имахме по-интересни моменти пред вратата. Имаше добри неща в атака, направихме много смени, които разстроиха организацията. Пак казвам - в защита трябва много да работим. 

„Има мускулни проблеми, понеделник ще стане ясно каква е контузията. Нормални неща. Период, в който трябва внимателно да се процедира. Повече тренировки му дадохме, за да се върне бързо към най-добрата си спортна форма“.

Ivan S. Ivanov / LAP.bg
51 снимки

„Добре е, че печелим символични трофеи. Решихме преди старта на всяко първенство да има Купа на наши футболисти и треньори, които са починали, за съжаление. Ако върнем организацията в защита, ще имаме добър отбор“.

Стоилов сподели, че почти сигурно развръзката с оставането на Филип Кръстев е към своя край:

„Мисля, че ще остане при нас и през следващия сезон. Не съм разговарял с Ивков в последните два дни, така че не мога да кажа със сигурност“, бяха думите на наставника на Левски след двубоя.