Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович говори преди утрешния мач на тима с ЦСКА 1948. Ето какви очаквания има старши треньорът на "сините" за неделния двубой с новака в efbet Лига.

"Имаме няколко проблеми с контузени футболисти. Сега ще видим какво става със Славчев. Божинов не е тренирал цяла седмица. Надявам се да няма повече проблеми след последната тренировка. Не трябва да правим много промени във всеки мач. Имаме две схеми и можем да ги сменяме по време на мача. Трябва да намерим максимално добрата схема за нашия отбор". 

"Трябва да вкарваме голове. Срещу Етър не направихме добър мач, но и Етър не е слаб отбор. Не можеш да очакваш да отидеш във Велико Търново и да спечелиш. Имахме добри положения, но не бяхме концентрирани в наказателното поле. Имаме проблеми с реализацията и от началото на подготовката. Ако не вкарваме голове, губим точки". 

"Новите попълнения са по-добре физически, но не са в идеално състояние. Трябва да им даваме шанс да играят, за да влязат във форма. Възможно е утре Бари да започне мача. Ще видим как се чувства днес след тренировката. Робърта е тук, но не знам какво става с него. Има някакви приказки, които не искам да коментирам. Нека мине утре и стане понеделник. Ако понеделник е тук, Робърта ще остане в Левски до юни". 

"Моята дума би трябвало да има значение, но не искам да коментирам нищо сега. Робърта е супер на тренировка и е страшно мотивиран. Ядосва се сам на себе си защо не вкарва голове. Когато искаш нещо прекалено много, става проблем. Трябва да бъде по-спокоен в наказателното поле, защото има необходимите качества". 

"Засега всичко е нормално в отбора и клуба. Ваши размишления са дали има напрежение между мен и ръководството. ЦСКА 1948 е млад отбор и знаят как да променят схемата в хода мача. Физически имат силни и високи играчи. Трябва да бъдем внимателни утре, защото са добри при статични положения. Направихме добър анализ и утре трябва да сме концентрирани". 

"Със сигурност този Левски е по-различен от онзи Левски, на който бях треньор преди две години. Няма сравнение. Имахме футболисти като Тиам, Обертан, Кабрал, Холмар. Знаете какво искам да кажа. Футболисти, които сами печелеха мачовете. Сега не е така. Имам по-малко футболисти, които могат да вкарат гол. Тук сме да стабилизираме отбора". 

"Много далечна е първата шестица за Левски. Ако искаме да сме там, трябва да спечелим всичките мачове, а някой да загуби. Трябва да вървим мач за мач и да намерим играта си. Търсим победата във всеки мач. В предишния мач с ЦСКА 1948 не бях треньор. Краев и братята Цоневи бяха и са важни за Левски. Стайн Спиерингс също беше. Трябва ни малко време да се сработим с новите футболисти, които дойдоха. Да намерим хармония. Следващата седмица за нас е много важна - за шампионата и за Купата. Първо трябва да помислим за утрешния мач".