Треньорът на Левски Славиша Стоянович бе много ядосан след равенството с Ботев Пловдив 1:1 на „Герена“.

Антон Узунов
46 снимки

„Не знам откъде да започна. С такива грешки в защита, дезориентираност в халфовата линия, не съм очаквал днес. Честно да кажа имахме късмет да не загубим и тази точка. Искам да бъда реален и обективен. Не може да така неотговорно да играем. Липсваше комуникация“, заяви Стоянович.

„Не знам на какво се дължи. Трябва да се успокоя и да видя мача пак. Не можем толкова глупаво да губим топки. Губим в опасни зони, правим нарушения. Подаряваме им чисти топки. Не беше добре и мога само да се извиня на феновете на Левски. Такъв дезиорентиран отбор не съм очаквал. Сулака и Монсалве направиха някои грешки, които не трябва да се правят. По този начин повлияват на младите защитници, които играят отдясно и отляво. В тази зона трябва да си като бетон. Имаше липса на комуникация“, добави още той.

„В петък на тренировката и Михайлович се контузи. В три дни и тримата крайни защитници се контузиха. Но това не е оправдание защо не играхме на нивото, на което трябва да сме. Това е футбола и трябва да реагираш“, каза Стоянович.

Lap.bg.
36 снимки

„Не знам какво да мисля за Краев. Почти е готов и започва да тича, след което пак чувства болка. Това е от ноември. Аз дойдох тогава. Минаха декември, януари, февруари, а сега сме март. Дано всичко се оправи при него“, заяви Стоянович.

Той говори и за контузията на Борислав и Радослав Цоневи. „Аз и те не искаме да бързаме с тяхното включване. Започнаха да тичат. Най-хубавото и бързо ще е, ако се завърнат на терена през май, но не искам да бързаме с тях“, каза сръбският специалист.

Славиша Стоянович сподели, че Матео Стаматов продължава лечението си в Барселона.

„Това са добри неща, но ние не може да се опираме само на головете на Робърта, за Левски е малко. Трябва халфовете, крилата също да вкарват“, каза сръбският специалист.