Юношата на Левски, Станислав Иванов, даде ексклузивно интервю пред NOVA, в което сподели, че без съмнение Славиша Стоянович е правилният човек за позицията на наставник. 

Крилото добави, че е нормално очакванията към него да се повишат с напредване на времето и заяви, че в България родните играчи често обират вината. 

„Стоянович е правилният човек за Левски и трябва да му се даде време. Той е изцяло отдаден на работата си, по цял ден е на стадиона и работи, за да върви отборът напред. Той държи на колектива, което е много важно за отбор като Левски. Мисля, че откакто дойде той в Левски нещата вървят само нагоре, особено по отношение на колектива“, започна Иванов.

„Последната година и малко усетих тежестта на очакванията, но това е нормално. От ранна възраст започнах да играя в мъжкия отбор и е нормално да се вдигнат и очакванията. Във всеки мач играч на 100%, независимо, дали ще се представя на ниво. В големите отбори родните играчи обират пешкира“, завърши той.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.