Срещу Витоша Бистрица голмайсторът на Левски и efbet Лига от миналия сезон Станислав Костов се завърна в игра след 4,5 месеца отсъствие заради конту контузия. Нападателят говори пред медиите, сред които и GONG.BG след победата с 2:0.
 
"Чувствам се страхотно. Искам да благодаря на най-великата публика - тази на Левски. Не съм и мечтал за подобно нещо. Разтреперих се, почти се разплаках. Още веднъж поклон пред велика синя България. Публиката винаги е била зад мен, винаги ми е вярвала. Длъжен съм по най-бързия начин да си върна формата, в която се намирах миналия сезон. Знаете какви имена са скандирани на този стадион и аз се радвам, че вече съм сред тях", откровен бе Костов.
 
"Не мога да кажа колко минути съм готов да изиграя в следващия мач. Ако г-н Хубчев прецени - ще играя, ако не - ще чакам зимната подготовка. Най-важното е Левски да излезе победител в следващия мач", каза още той. 
 
Костов не се притеснява от големите очаквания на хората.
 
"Не ме притесняват, а ме мотивират. През миналия сезон показах, че мога да играя под напрежение и честно да ви кажа, то ми липсваше през тези 4,5 месеца, в които бях извън терена. Сигурен съм, че ще се върна още по-добър", категоричен е нападателят.
 
Голмайсторът признава, че му е било много трудно в последните месеци.
 
"Благодарен съм на моето семейство, на публиката и на ръководството, защото ми предложи нов договор в такъв труден за мен момент. Подаде ми ръка в момента, когато бях долу. Във футбола колелото бързо се върти - една контузия и всичко се преобръща. Благодаря и на г-н Хубчев и съотборнците ми, които ми показаха, че Станислав Костов е важен за клуба", каза още Станислав.
 
Той не се страхува от конкуренцията в атаката на Левски и е оптимист за бъдещето.
 
"Конкуренцията в атака е страховита, но това само ме амбицира. Радвам се, че Левски върви нагоре и след Нова година отново ще съм част от отбора. Тегаво ми беше да гледам отстрани и да не мога да  помогна с нищо. Харесва ми цялостния облик на тима. Намаляваме аванса на Лудогорец, продължаваме за Купата на България. Сигурен съм, че ще спечелим последния мач за годината в Пловдив", завърши Костов.