Играчът на мача Станислав Иванов беше щастлив от попадението, което наниза в мрежата на Арда. На практика с него беше убита интригата в двубоя и той анализира пред DIEMA SPORT как се стигна до този точен изстрел.

"Инстинктивно отидох на позицията за гола. Можех и преди това да вкарам, но не успях. Търсех обаче попадението и успях да го постигна. Важното е, че победихме, много важни бяха трите точки. Сладка победа за нас. Всеки, който изпуска се ядосва. Важното е обаче, че отбелязах в крайна сметка", заяви Иванов пред DIEMA SPORT и разкри тайната за успеха.

"Спазихме тактическите указания, бяхме търпеливи, знаехме, че няма да имаме много шансове и когато дойдат, трябва да ги използваме", заяви младият нападател, за когото това беше юбилеен 50-и мач със синята фланелка.

"Даже не знаех, че ми е юбилеен този мач, за мен всеки е важен. Не мога да обобшщавам мачовете си, искам да се представям на високо ниво и да подобрявам представянето си", добави Иванов и отказа да говори за преследване на шампионската титла.

"На Левски винаги са еднакви целите. Гледаме мач за мач и след всеки следващ мач ще анализираме целите си и дали можем да сме първи. Прекалено много мачове има все още, за да говорим за титла", завърши Станислав Иванов.